Δύσκολες στιγμές για την Σοφία Βόσσου – Θύμα εκβιασμού η κόρη της

Η Σοφία Βόσσου βίωσε δύσκολες στιγμές, καθώς η μονάκριβη κόρη της έπεσε θύμα διαδικτυακού εκβιασμού!

Η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε δημόσια ότι μία άγνωστη γυναίκα την προσέγγισε μέσω των social media και την απείλησε πως, αν δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές απαιτήσεις της, θα έβγαζε στη φόρα υποτιθέμενα προσωπικά της δεδομένα.

Η νεαρή κατήγγειλε τον εκφοβισμό που υπέστη, δίνοντας στη δημοσιότητα και μέρος των συνομιλιών τους.

«Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους μου να κάνουν αναφορά στο προφίλ αυτό… Από χθες (σ .σ.: την Κυριακή) προσβάλλει σε δημόσιες σελίδες αλλά και στο προσωπικό της προφίλ την προσωπικότητα μου, με σκοπό την απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό ψευδών αποκαλύψεων για την προσωπική μου ζωή» έγραψε στο Facebook η Εράσμια Μάνου και συνέχισε: «Δείγμα των μηνυμάτων και των δημόσιων αναρτήσεων της θα δείτε στη φωτογραφία. Έχω διαβάσει πάνω από 30 μηνύματα που αφορούν εμένα, γεμάτα απειλές, κρυμμένη πίσω από ένα ψευδώνυμο».

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έκανε λόγο για ένα καλοστημένο κόλπο, αναφέροντας: «Προφανώς είναι το κόλπο της για να αποσπά χρήματα από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Τη γυναίκα αυτή δεν την ξέρω και έχω προβεί στις ανάλογες νομικές ενέργειες!».

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύναμη ψυχής: Συγκλονίζει το βίντεο της Μενούνος μετά την επέμβαση

Με καυτό μαγιό τρέλανε κόσμο στο ίνσταγκραμ η σούπερ σέξυ Βίκυ Κάβουρα (Εικόνα)

Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη είναι το νέο ζευγάρι της πόλης και με… αποδείξεις