«Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο Ναουέλ Ματίας Λέιβα

Παίκτης του Ολυμπιακού, είναι επίσημα από σήμερα (3/9), ο Ναουέλ Ματίας Λέιβα, όπως γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έφτασε χτες Κυριακή στην Αθήνα και αφού πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Ναουέλ γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, ωστόσο σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε στην Ισπανία και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ. Αγωνίστηκε στις μικρότερες ομάδες του συλλόγου και έφτασε μέχρι την πρώτη. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε για δύο χρόνια με τη μορφή του δανεισμού στην Μπέτις και τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.
Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε ανακοινώσει η Βιγιαρεάλ από το Σάββατο.

Σις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Ναουέλ Ματίας Λέιβα τόνισε:
«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας, που έκαναν τα πάντα για να έρθω εδώ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, που μου έχουν δείξει αγάπη από την αρχή. Ανυμπονώ πολύ να παίξω. Χτες ήμουν στο γήπεδο και είδα τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Νιώθω έτοιμος. Ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι έχω. Υπόσχομαι ότι φέτος θα πετύχουμε πολλούς στόχους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι οριστικό! Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Τουρέ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΣ στο «Καραϊσκάκη» (Βίντεο)

Το είπε και το έκανε ο Μαρινάκης: Αυτή είναι η νέα 11αδα του Ολυμπιακού