Θρίλερ με το θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 20χρονης από την Αυστραλία η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη σε θαλαμηγό  το Αργοστόλι. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο τα ξημερώματα όταν και ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Αργοστολίου από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους πίσω από το Λιμεναρχείο, για την ύπαρξη μίας νεαρής κοπέλας κρεμασμένης με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

Sunkissed little munchkin 🕊 W/ @ecotan

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Άμεσα, άνδρες του Λιμενικού και του πληρώματος και ο γιατρός της θαλαμηγού, μετέφεραν την κοπέλα, που ήταν μέλος του πληρώματος, εντός της θαλαμηγού Mayan Queen και προσπάθησαν για πολύ ώρα να την επαναφέρουν, όμως η νεαρή είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση, και έφερε κακώσεις στον αυχένα και στο λαιμό, ενώ δεν οξυγονωνόταν ο εγκέφαλος, προφανώς από το σχοινί που βρέθηκε περασμένο γύρω του.

These are a few of my favourite things 🎶 @mascotrhodes

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Την έρευνα για το περιστατικό της απόπειρας αυτοκτονίας με το τραγικό τέλος της 20χρονης Αυστραλής διεξάγει το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, το οποίο θα διατάξει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η θαλαμηγός Mayan Queen που επρόκειτο να αναχωρήσει μεθαύριο Κυριακή από το Αργοστόλι, με εντολή του Λιμεναρχείου θα παραμείνει στο Λιμάνι, μέχρι να τελειώσουν οι ανακρίσεις και να παρθούν καταθέσεις από όλο το πλήρωμα.

Easy mornings ☕️ Welcome to my humble abode🌷thank u @mascotrhodes

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού Alberto Baillères, έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη και στη θαλαμηγό βρίσκεται μόνο το πλήρωμα.

Blind mice day out 🐭

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Διαβάστε, επίσης:«Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα» δήλωσε ο επίσκοπος που θώπευσε την Αριάνα Γκράντε στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν [vid]