Οργή για την 19χρονη στο Αγρίνιο: Φασισμός είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η αδελφή μου…

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται νεαρή κοπέλα, ηλικίας 19 ετών, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και νεαρών κουκουλοφόρων, στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πλατεία Δημοκρατίας. Τα επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της πορείας για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Η 19χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο είτε από φωτοβολίδα ευθείας βολής, είτε από κάποιο αιχμηρό βαρύ αντικείμενο.Δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά την Τετάρτη θα χειρουργηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα της 19χρονης στο πρόσωπο, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, όπως μεταδίδει το agriniopress.

Η 19χρονη δεν συμμετείχε στην πορεία και κάθονταν απλά σε παγκάκι στην πλατεία, όταν δέχτηκε το αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ενδέχεται να τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από την αλυσίδα του πίσω μέρους της, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, μετά τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν 28 χρονος, 41χρονος, 20χρονος, 19χρονος, 17χρονος και 15χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κράνος και ξύλινα στυλιάρια.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους είναι για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Δείτε Βίντεο λίγο μετά τον τραυματισμό της:

Καταπέλτης ο αδελφός της: «Φασισμός είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η αδελφή μου …»

«Μίλησα μαζί με το κορίτσι και είναι καλύτερα, έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και θα χειρουργηθεί την Δευτέρα. Το κορίτσι μας έτυχε να βρίσκεται στο σημείο αυτό με δύο φίλες της και να τρώνε παγωτό. Τα παιδιά ότι είχαν βγει από το φροντιστήριο, από την μια άκρη της πλατείας στην άλλη για να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα», λέει στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού. και συνεχίζει: «Ούτε καν κοντά δεν ήταν. Και όπως καθόντουσαν στο παγκάκι πέταξαν κάτι στην μεριά τους και πέτυχαν το παιδί στο κεφάλι. Το χτύπησαν στο κεφάλι όπως ήταν ξέγνοιαστο. Δεν μπορούν να ελέγξουν δέκα άτομα; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα… Εάν ο Παύλος Φύσσας ήταν ζωντανός δεν πιστεύω να ήθελε αυτά τα πράγματα. Πετούσαν στους αστυνομικούς τα μάρμαρα και χτύπησαν το κοριτσάκι μου. Δεν συμμετείχε στην διαδήλωση ήταν στο φροντιστήριο. Έπιασαν λέει έξι άτομα, και τι θα τους κάνουν; Θα τους πάνε μέσα και μετά θα τους βγάλουν. Πρώτα ο Θεός ελπίζουμε το κορίτσι μας μετά το χειρουργείο να επανέλθει και να είναι καλά. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι από όλο αυτό που συνέβη στο παιδί μας» κατέληξε ο συγγενής της 19χρονης κοπέλας.

Την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της Μαρίας. Ο νεαρός γράφει ότι φασισμός είναι αυτό που συνέβη στην αδελφή του. Ειδικότερα, έγραψε: Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε. Ζώα!

Η Μαρία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώνστα των Ιωαννίνων και έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε δεύτερη. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα: Έχει πολλά σπασμένα δόντια, σπασμένη μύτη και η διαδικασία της αποκατάστασης του προσώπου της αναμένεται μακρά και επώδυνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξης Τσίπρας: Χρέος όλων μας η καταδίκη του φασισμού