Ο καιρός, σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου

Φθινοπωρινός θα παραμείνει ο καιρός το επόμενο τριήμερο με πολύ θυελλώδεις βοριάδες και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως από την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια τμήματα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο 9 και τοπικά 10 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Αναλυτικά: 

Αττική: Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές, βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Ήλιος με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 15 έως 22 βαθμούς.

Θράκη, Μακεδονία: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

 Ήπειρος,νησιά του Ιονίου, δυτική Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Πελοπόννησος:Ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 10 έως 25 βαθμούς.

 Κύθηρα: Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Κρήτη και Κυκλάδες: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 7 με 9 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 23 βαθμούς.

Δωδεκάνησα,νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου: Ήλιος με τοπική συννεφιά, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 14 έως 22 βαθμούς.

Διαβάστε, επίσης:Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω θυελλωδών ανέμων