Πέλλα: «Έπρεπε να διαλύσω το κρανίο του 38 χρονου», λέει ο πατέρας της 20χρονης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 69χρονης γιαγιάς, που θυσιάστηκε για να σώσει την 20χρονη εγγονή της, από 38χρονο, ο οποίος τραυμάτισε επίσης τον παππού και την αδερφή της 20χρονης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, o 38χρονος δράστης «πολιορκούσε» επίμονα την κοπέλα, η οποία ωστόσο του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε κάτι περισσότερο μαζί του. Παρόλα αυτά, ο δράστης συνέχισε να πιέζει.

Όταν έμαθε ότι η 20χρονη πέρασε σε σχολή της Κρήτης και σκόπευε να φύγει για να σπουδάσει, «θόλωσε» και εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι της οικογένειας, με σκοπό να την σκοτώσει.

«Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά», δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος πατέρας και δύο φίλοι του συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 38χρονου δράστη και συνελήφθησαν.

«Είπα στον ανακριτή ότι του έσπασα στο κεφάλι το όπλο και ότι έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά, αλλά… τί να κάνω;», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Από την άλλη, ο πατέρας του 38χρονου δράστη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν γίνει και μιλάει για τον γιο του το μοιραίο βράδυ που διεπράχθη το κακό όπου στοίχισε τη ζωή σε μια 69χρονη γυναίκα.

«Δεν ξέρω αν έφτασε να τους πυροβόλησε και πως έγινε, ξέρω όμως ότι το παιδί μου ήταν ήσυχο. Έπρεπε δηλαδή για να οξυνθεί κάτι να του κάνανε. Τον πάτησαν με το αυτοκίνητο, του σπάσανε τα πλευρά. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά γιατί αν ήμουν και εγώ στην θέση του (πατέρα της Κικής) δεν ξέρω τι θα έκανα. Τον είδα και έφυγε φορτσάτος με το αυτοκίνητο και μετά από μισή ώρα ήλθε ένας φίλος του και λέει «Πυροβόλησε ο Ανέστης». Ζητώ συγγνώμη αν έγιναν αυτά που λένε αυτοί, ζητώ συγγνώμη. Την ερωτεύτηκε, στην καφετέρια πήγαινε. Την ίδια μέρα το πρωί όταν έφυγε να πάει στην καφετέρια επειδή κάποιος άλλος μου είχε πει «ξέρεις ο γιος σου πειράζει την κοπέλα, την ενοχλεί» του λέω «Έλα να σου πω κάτι. Τi έγινε με την κοπέλα αυτή και έχεις πρόβλημα. Μου είπαν ότι την πειράζεις και την πειράζεις άσχημα, την βρίζεις. Δεν μου απάντησε, δεν μου είπε τίποτα, σηκώθηκε και έφυγε», ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε, επίσης:Συνετρίβη ελικόπτερο με επτά επιβαίνοντες στο Νεπάλ