Συγκέντρωση και πορεία για την Μακεδονία σήμερα στην Θεσσαλονίκη

74

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία και πορεία προς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Στρατιωτική Παρέλαση Θεσσαλονίκης σήμερα 28 Οκτωβρίου και ώρα 11π.μ.

Οι διοργανωτές της σημερινής διαμαρτυρίας στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης δίνουν ραντεβού στις 11:00 στον «Κήπο του Ήχου» για να ξεκινησουν πρεια μετά το τέλος της παρέλασης με κατεύθυνση προς το αγαλμα Μ. Αλεξάνδρου.

«Λόγω ότι έχει γίνει διαστρέβλωση των πληροφοριών και λόγω ότι έχει δημιουργηθεί μία σύγχυση και παραπληροφόρηση του κόσμου σχετικά με την αυριανή «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία» ενημερώνουμε τον κόσμο ότι δεν φέρουμε καμία σχέση με την σελίδα «Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» όπως επίσης δεν φέρουμε και καμία εμπλοκή με την εκδήλωση «ΟΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Η «Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία» θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στις 11π.μ. με σημείο προσυγκέντρωσης τον «Κήπο του Ήχου» απέναντι ακριβώς από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο σκοπός της Συγκέντρωσης – Διαμαρτυρίας είναι να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας όπως επίσης και την πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας αμέσως μετά την επίσημη λήξη της Στρατιωτικής παρέλασης με σημείο εκκίνησης το σημείο προσυγκέντρωσης και κατεύθυνση προς το Άγαλμα τους Μεγάλου Αλεξάνδρου» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: thessnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρόεδρος της Ιταλίας στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

28 Οκτωβρίου 1940 – Ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας