Άγρια κόντρα Κοτζιά – Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο – Παρενέβη ο Νίκος Παππάς

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο υπουργικό συμβούλιο ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και το Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο με την κόντρα ανάμεσα στους δυο άντρες να είναι έντονη. Ο υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο κατηγορώντας τον ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια.

Ο κ. Κοτζιάς κατηγόρησε σύμφωνα με πληροφορίες τον Πάνο Καμμένο ότι επιχειρεί να ασκήσει εξωτερική πολιτική σε βάρος της κυβέρνησης και της χώρας για τις δικές του πολιτικές επιδιώξεις.

Υποστήριξε επίσης ότι οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ παραβιάζουν την κυβερνητική συμφωνία και υπονομεύουν την εθνική θέση για το Σκοπιανό. Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς εξήγησε ότι ο κ. Καμμένος ειναι αναρμόδιος για την χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της χώρας και πως με την συμπεριφορά του εκθέτει τον πρωθυπουργό και τη χώρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι διατηρεί την άποψή του σχετικά με την ονομασία αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμπλεύσει με τη ΝΔ για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Στο επεισόδιο πήραν μέρος και άλλοι υπουργοί ενώ «πυροσβεστικό» ρόλο ανέλαβε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Κοτζιάς εκλήθη από τους δημοσιογράφους να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη με τον κ. Καμμένο και ο υπουργός Εξωτερικών απάντησε «δεν ξέρω» αρνούμενος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες για το λεκτικό επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαράζ επιθέσεων κατά του Πάνου Καμμένου από 16 υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος: «Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου»

Επίθεση Μητσοτάκη σε κυβέρνηση, Πάνο Καμμένο και Παύλο Πολάκη