Αποδοκίμασαν την Όλγα Γεροβασίλη έξω από το Α.Τ. Ομονοίας

Η Όλγα Γεροβασίλη αποδοκιμάστηκε στο ΑΤ Ομονοίας, με κορυφαίες πηγές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. να δίνουν διαστάσεις στην κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλγα Γεροβασίλη και Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν… δυο ξένοι σήμερα, Τρίτη 16.10.2018, στο ΑΤ Ομονοίας. Εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας ομάδα περίπου 50 αγνώστων έκαναν καταδρομική επίθεση με «βροχή» από μολότοφ και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων.

Πρώτος έφτασε στο σημείο της επίθεσης ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία μάλιστα αποδοκιμάστηκε με κάποιον να ακούγεται να φωνάζει: «Ντροπή σου! Έχετε και μούτρα και εμφανιζόσαστε! Ανίκανοι άνθρωποι! Επικίνδυνοι».

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο άνθρωπος που αποδοκίμασε την Όλγα Γεροβασίλη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και νυν πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στον λογαριασμό του στο Twitter, όσο και σε αυτόν στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την παρουσία του στο ΑΤ Ομονοίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η στιγμή της επίθεσης των κουκουλοφόρων στο Α.Τ. Ομονοίας (βίντεο)

Ηλ. Κασιδιάρης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα πατάξει τους κουκουλοφόρους»

Γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών: «Αδίστακτοι δολοφόνοι που ήθελαν νεκρούς» (Βίντεο)