«Βόμβα» από Κύπρο – Δεν οδηγούσε ο Παντελίδης αλλά η…

Στην Αθήνα μεταβαίνουν τις επόμενες ώρες οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επί τροχαίων δυστυχημάτων, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Μεθαύριο Παρασκευή έχει οριστεί η εκδίκαση της έφεσης επί της απόφασης που εξέδωσε τον Οκτώβριο του 2017 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το συγκεκριμένο πόρισμα και κατέθεσε εμπρόθεσμα, διά των πληρεξουσίων δικηγόρων της, τις αντιρρήσεις της για τη διάταξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης στον εισαγγελέα Εφετών, όπως μεταδίδει το politis.com.cy.

Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια Παντελίδη επιστράτευσε και την εταιρεία εμπειρογνωμοσύνης επί τροχαίων δυστυχημάτων από την Κύπρο «Γ. Τζιρκαλλής & Υιοί Λτδ», η οποία ετοίμασε πολυσέλιδο πόρισμα.

Βασικό εύρημα της έκθεσης των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων είναι το ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού αλλά στη θέση του συνοδηγού.

Η παρουσία των Γιώργου και Αντρέα Τζιρκαλλή στη δικαστική διαδικασία της Παρασκευής στην Αθήνα είναι επιβεβλημένη από τα δικονομικά θέσμια, για να βεβαιώσουν ότι αυτοί είναι οι συντάκτες του πορίσματος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Στην ουσία θα κληθούν να αναλύσουν το σκεπτικό τους για το πώς και γιατί κατέληξαν στα συγκεκριμένα συμπεράσματα, ότι δηλαδή δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη μετά το πόρισμα Παντελίδη: «Σπίτια σας τώρα!»

Τροχαίο Παντελίδη – Η συγκλονιστική περιγραφή της Μίνας Αρναούτη για τα τελευταία λεπτά πριν την πρόσκρουση (video)

Όσα αποκάλυψε η Αρναούτη για τη «λέσχη», τα χρήματα που έπαιξε ο Παντελίδης και το μοιραίο δυστύχημα