Ηλίας Μαριολάκος: Η Ινδοευρωπαϊκή προέλευση των Ελλήνων δεν ισχύει (Βίντεο)

Πλήρης ανατροπή στην θεωρία περί της προέλευσης των Ελλήνων και του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού από τους Ινδοευρωπαίους ή τους Ινδογερμανούς, από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κου Ηλία Μαριολάκου.

Ο κ. καθηγητής στην διάλεξη του που έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα “Ιωάννης Δρακόπουλος” του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο «Αιγαίον πέλαγος: Το Φυσικογεωλογικό Καθεστώς και οι Μεταβολές που καθόρισαν την Ανάπτυξη του Αρχαίου Ελληνικού και Δυτικού Πολιτισμού», ρίχνει φως στην Ελληνική, κυρίως αρχαιότητας, όπως στο πως οι αρχαίοι Έλληνες είχαν επιτύχει τόσα πολλά και τόσο παλιά, ότι τα θεμέλια αυτού του πολιτισμού, μπήκαν κατά την προϊστορική εποχή και ότι ή κλασσική ή η ιστορική εποχή ήταν εξέλιξη του, ή μυθολογία μας δεν είναι ένα ωραίο παραμύθι και αυτό γιατί σε κάθε μύθο υπάρχει και ιστορικός πυρήνας ή φυσικογεωλογικός και ότι κάτι αντιπροσωπεύει, και ακόμη ότι η ανάπτυξη του Ελληνικού Πολιτισμού συνδέεται άμεσα με το Αιγαιακό ή περιαιγαιακό χώρο, ο οποίος είναι μοναδικός στον πλανήτη.

Ο κ. Μαριολάκος τονίζει ότι η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία δεν ισχύει και αυτό γιατί “στην Ελληνική Μυθολογία υπάρχουν περιγραφές που αναφέρονται σε φυσικογεωλογικές διεργασίες που εξελίχθηκαν μεταξύ του 14.000 και του 6.000 από σήμερα”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την διάλεξη του κ. Μαριολάκου, την οποία παρουσίασε το διαδικτυακό κανάλι Φρυκτωρίες:

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκινούν νέες ανασκαφές για απολιθώματα του Γκρεκοπιθήκου (pics)

Γνωρίζατε ότι το Λατινικό αλφάβητο προέρχεται από το Χαλκιδικό; (Video)

Οι σημερινοί Έλληνες έχουν στενή γενετική συγγένεια με Μινωίτες και Μυκηναίους

Ανθέλληνες αφαίρεσαν αποτυπώματα των πρώτων ανθρώπινων βημάτων που βρέθηκαν στην Κρήτη! (pics)