Ηλ. Κασιδιάρης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα πατάξει τους κουκουλοφόρους»

Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τους Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Χρήστο Χατζησάββα μετέβησαν στο Α.Τ. Ομονοίας, το οποίο εδέχθη χθες το βράδυ δολοφονική επίθεση από κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής,  οι βουλευτές συναντήθηκαν με τον διοικητή του Τμήματος και του εξέφρασαν την συμπαράστασή τους, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου έχει επισημάνει πολλές φορές την έλλειψη μέσων και κυρίως την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την πάταξη της ανομίας.

Ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε: “Από την στιγμή που κατήργησαν την “ομάδα Δέλτα” κατόπιν απαίτησης των αναρχικών, γιατί η ομάδα Δέλτα έμπαινε μέσα στα Εξάρχεια και τους έπιανε όλους τους κουκουλοφόρους με τις μολότωφ, είναι φυσικό και επόμενο να βιώνουμε τέτοιες άθλιες καταστάσεις από τα αγαπημένα παιδιά του Τσίπρα, του Βούτση, του Σκουρλέτη και του Καμμένου. Και θα συνεχίζονται οι καταστάσεις αυτές μέχρι να έρθει μια σοβαρή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και να τις τελειώσει εν μία νυκτί και με συνοπτικές διαδικασίες.”

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του είπε: “Με Χρυσή Αυγή στην κεντρική πολιτική σκηνή, με Ελληνική Αυγή στον Δήμο Αθηναίων και Ελληνική Αυγή για την Αττική τίποτε από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε. Όσο θα υπάρχει κάλυψη επίσημη από την κυβέρνηση προς τους μπαχαλάκηδες ή “δολοφονάκηδες” θα έχουμε τέτοια συνεχή φαινόμενα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ήθελαν νεκρούς» στην Ομόνοια, δήλωσε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος [vid]

Χρυσή Αυγή: «Υπερπλεόνασμα υποκρισίας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κλεπτοκρατικό τόξο»

Χρυσή Αυγή: Εξώδικο στο ΕΣΡ κατά της ΕΡΤ για την μη μετάδοση της ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ