Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στην Ελλάδα – Δείτε την αναγγελία του γάμου της!

Την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε, η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο σε ζωντανή μετάδοση, στην πλατεία Times Square.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που τονίζει πάντα την αγάπη της για την Ελλάδα, αποφάσισε ο θρησκευτικός τους γάμος να γίνει στον τόπο καταγωγής της. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 06/10, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Άκοβο της Αρκαδίας, όπως μεταδίδει το faysbook.gr.

«Σχεδιάζουμε γάμο σε ένα χωριό στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή. Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον γάμο της.

Μάλιστα, στην εφημερίδα Πατρίς δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου, στην οποία αναφέρεται: “O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας”.

Δείτε την αναγγελία του γάμου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύναμη ψυχής: Συγκλονίζει το βίντεο της Μενούνος μετά την επέμβαση

«Έλαμψε» στα Όσκαρ η Μαρία Μενούνος με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Μαρία Μενούνος: Η φωτογραφία με το νεογέννητο και οι ευχές των φίλων της (Εικόνα)