Κικίλιας: “Έχουμε μια κυβέρνηση εκβιαστών και εκβιαζόμενων”

«Αδιανόητα», χαρακτήρισε όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις και τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Όσα αποκαλύπτονται ότι συνέβησαν στο υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα είναι αδιανόητα. Μιλάμε για εκβιαστές και εκβιαζόμενους», δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στο ραδιόφωνο «Θέμα FM».

«Η κυβέρνηση από μόνη της τράβηξε λίγο την κουρτίνα και είδαμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της», τόνισε ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στις αποκαλύψεις και τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα σε Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο.

«Μιλάμε για μια κυβέρνηση σε σήψη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Βασίλης Κικίλιας επανέλαβε την ανάγκη για εκλογές, επισημαίνοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε εκλογές νωρίς, πριν οι ζημιές για τη χώρα γίνουν μη αναστρέψιμες».

Ο Βασίλης Κικίλας, επανέλαβε την ανάγκη για εκλογές, λέγοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε εκλογές νωρίς, πριν οι ζημιές γίνουν μη αναστρέψιμες».

«Δεν υπάρχει ένας τομέας που να πηγαίνει καλά», τόνισε.

Διαβάστε, επίσης:Ν. Κακλαμάνης: «Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος παίζουν θέατρο σκιών»