Κόκκαλης για μεταβίβαση της Καραϊσκάκης ΑΕ: «Η καθυστέρηση οφείλεται στον Μαρινάκη»

Οι διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις δανείστριες τράπεζες, είναι σύμφωνα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο λόγος που καθυστερεί η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της Καραϊσκάκης ΑΕ, από τον πρώην, στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρώην ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» εξέδωσε ανακοίνωση για το ποσοστό του στο φαληρικό γήπεδο, τονίζοντας ότι «με το από 06/07/2010 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών μου στις εταιρείες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή/και σε Εταιρείες του.

Οι μεταβιβάσεις των μετοχών μου στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί ήδη από το 2010. Όσον αφορά στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. έχουν ήδη από 17/12/2010 υπογραφεί σχέδια συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών, έχει πληρωθεί από εμένα ο τότε επιβαλλόμενος σχετικά φόρος και έχει καταβληθεί το σύνολο του συμφωνηθέντος τιμήματος μεταβίβασης.

Έκτοτε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., συνεπώς και το Στάδιο «Ε.Ο.Ε. Γ. Καραϊσκάκης», τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο, όσον αφορά στην δική μου συμμετοχή (50%), του κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη. Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών (κατ’ άρθρο 8β του Κ.Ν.-2190/20) καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το έχει πάρει ζεστά με τις ακαδημίες ο Πέδρο Μαρτίνς

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαρινάκης στο Ρέντη: «Αρκετά σας ανέχτηκα…»

Ρεσιτάλ Μητσικώστα: Έτσι ο Μαρινάκης ενημέρωσε τον Γκαρσία για την απόλυσή του (Βίντεο)