Μέλη της ΑΔΕΔΥ έκαναν έφοδο στο υπουργείο Οικονομικών

Έφοδο στο υπουργείο Οικονομικών έκαναν εργαζόμενοι στην ΠΟΕ – ΟΤΑ, που από κοινού με άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων και η ΠΟΕΔΗΝ και τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποίησαν πορεία στα πλαίσια της 24ώρης πανελλαδικής απεργίας τους.

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Οικονομικών όταν μέλη της ΑΔΕΔΥ σήκωσαν τα ρολά που βρίσκονται στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου, με στόχο να συναντηθούν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Να σημειωθεί, ότι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και με πορεία κατευθύνθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Η κινητοποίηση που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας αφορά στις Ομοσπονδίες που εμπλέκονται στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επιδόματα (ΒΑΕ) και έχουν εργαζόμενους που λαμβάνουν ή που διεκδικούν να λάβουν το εν λόγω επίδομα εργασίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία αντέδρασε για να αποκλείσει την είσοδο για το κτίριο, ωστόσο 30 άτομα κατάφεραν να εισέλθουν στο υπουργείο και να φτάσουν στο γραφείο του υπουργού όπου και παραμένουν.

Διαβάστε, επίσης:Π. Καμμένος: Μεγάλη δικαίωση των ΑΝΕΛ που δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση