Μελάνια Τραμπ: Τα θύματα οφείλουν να παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία πριν βγουν να κάνουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Η παραπάνω δήλωση της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης συνέντευξης στο ABC News.

Η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να συνταχθεί με τη στάση του συζύγου της και να υποστηρίξει ότι για να στηριχθεί μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση χρειάζονται «αποδείξεις».Στο teaser που δημοσίευσε το ABC News, και το οποίο δίνει μια γεύση από τη συνέντευξη, η Μελάνια σχολιάζει το κίνημα #MeToo, κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζω αυτές τις γυναίκες και η φωνή τους πρέπει να ακούγεται. Πρέπει να τις στηρίζουμε, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, όχι μόνο για τις γυναίκες. Πρέπει να έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις. Αν κατηγορείς, κάποιον, παρουσίασε τις αποδείξεις σου».

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε επί της ουσίας ό,τι υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με τις καταγγελίες της Κριστίν Φορντ και άλλων γυναικών περί σεξουαλικής επίθεσης από τον συντηρητικό δικαστή τη δεκαετία του ’80: ότι χρειάζονται αποδείξεις.

Ανέφερε:
«Υποστηρίζω τις γυναίκες αυτές, αλλά πρέπει να έχουν αποδείξεις. Δεν μπορείς να λες απλώς ότι κάποιος σε παρενόχλησε σεξουαλικά ή σου έκανε κάτι. Διότι ορισμένες φορές τα μέσα ενημέρωσης προχωρούν πολύ και ο τρόπος που παρουσιάζουν κάποιον ή μία ιστορία δεν είναι σωστός», δήλωσε η Μελάνια Τραμπ αφήνοντας τις ίδιες ακριβώς αιχμές για τα μέσα ενημέρωσης που αφήνει κατά καιρούς ο Αμερικανός πρόεδρος.

Διαβάστε, επίσης:Παραιτήθηκε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ