Μιχαλολιάκος: Ο λαός της Θεσσαλονίκης δείχνει τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης για την Μακεδονία!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση όπου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Μακεδονικό μετά και το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αφού συνεχάρη των λαό της Θεσσαλονίκης που έδειξε τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης για την Μακεδονία, σχολίασε τις αποκαλύψεις από τις συνομιλίες των πολιτικών ηγετών σε Αθήνα και Σκόπια πριν την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών, όπου επιβεβαιώνεται πως υπήρξε ένας προδοτικός συμβιβασμός ερήμην του Ελληνικού Λαού.

Επανέλαβε πως το όνομα “Μακεδονία” είναι απαράδεκτο να εμπεριέχεται στην ονομασία των Σκοπίων, μια σταθερή θέση της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες.

Στηλίτευσε επίσης την στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μιλά για “τετελεσμένο γεγονός” για την συμφωνία των Πρεσπών μετά την υπογραφή Κοτζιά, σημειώνοντας πως το μόνο τετελεσμένο είναι ότι η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!

Μια εθνική κυβέρνηση, η οποία θα έχει εκλεγεί με την ψήφο του Ελληνικού Λαού θα μπορέσει να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη έχει δεσμεύσεις και όπως φαίνεται είναι έτοιμη να αποδεχτεί μια εξίσου επονείδιστη συμφωνία, η οποία θα περιέχει το όνομα “Μακεδονία” για τα Σκόπια.

Ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής είναι να μην περιέχεται πουθενά ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, καθώς αυτό είναι όχημα αλυτρωτισμού.

Κατέληξε πως η συμφωνία των Πρεσπών προχωρά κανονικά, οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και να αντισταθούν σε αυτό το ανοσιούργημα έναντι του Έθνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιχαλολιάκος κατά πάντων στην Βουλή: Είναι η οργή του Λαού για την Μακεδονία…

Μιχαλολιάκος για δηλώσεις Τσίπρα: Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει παραίτηση!

Επίθεση σε Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο: Χάσατε πολύ χρόνο, κοστίσατε 100 δισ. ευρώ στην Ελλάδα