Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Άργος- ο 29χρονος δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

Τραγική φιγούρα η μητέρα τους, που ήταν μέσα στο σπίτι και είδε τα πάντα. «Δεν μου μένει ζωή. Θέλω να πεθάνω» μονολογούσε λίγα λεπτά μετά το αιματηρό περιστατικό. Μέσα σε λίγα λεπτά, έχασε τα δύο της παιδιά. Είδε το ένα να σκοτώνει το άλλο, μέσα στο σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες και στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

Ο 29χρονος  θέλησε να εκδικηθεί τον πατέρα του αν και δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος, πέρα από ένα καυγά, για να προβεί στη δολοφονία και να σπείρει τόση θλίψη σε συνδυασμό με την αυτοκτονία του.

Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα του, γιατρός και η ίδια είχε μεγαλώσει τον 29χρονο από 8 ετών και είχαν αγαστές σχέσεις. Η ετεροθαλής αδελφή του ήταν 11 ετών.

Ο 29χρονος, απόφοιτος Ιατρικής και ο ίδιος, πήγε στο σπίτι στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου, όπου ήταν η μητριά και η μικρή ετεροθαλής αδελφή του. Λάτρης της μουσικής, και ιδιαίτερα πιάνου και κιθάρας, έπαιξε πιάνο και εν συνεχεία έπεσαν για ύπνο.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όταν η μητέρα πήγε στην τουαλέτα, ο 29χρονος την κλείδωσε, άρπαξε την καραμπίνα, και πυροβόλησε εξ επαφής την 11χρονη. Η μητέρα -άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς- βγήκε στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας και παρακαλώντας για βοήθεια, ενώ ο δράστης την κλείδωσε έξω και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε αρχικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και έπειτα η Αστυνομία, οι οποίοι προσπάθησαν να ανέβουν στον τέταρτο όροφο όπου βρισκόταν η γυναίκα. Ανεβαίνοντας αντίκρισαν το ανήλικο κορίτσι αιμόφυρτο, ενώ αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον τρίτο όροφο του κτιρίου νεκρός, αφού με το ίδιο όπλο είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Είχε τσακωθεί με τον πατέρα του και ήθελε να τον εκδικηθεί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 29χρονος είχε διαπληκτιστεί έντονα την προηγούμενη ημέρα με τον πατέρα του και με αυτό τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί.

Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Όπως ανέφεραν πηγές της Αστυνομίας, ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την ειδικότητα του οφθαλμιάτρου. Παρόλα αυτά, το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανέφερε η τραγική μητέρα, είχε δει κάτι «περίεργο» στο βλέμμα του, και πήρε την μικρή της κόρη να κοιμηθεί μαζί της.

Η εξόδιος ακολουθία της 11χρονης θα τελεστεί το απόγευμα τις Δευτέρας στις 5 στον Άγιο Βασίλειο Άργους, ενώ του 29χρονου σε κοιμητήριο στη Μονεμβασιά.

Διαβάστε, επίσης:Επιχειρηματίας στη Σπάρτη έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα