Νατάσα Παζαΐτη: Η απρόσμενη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Åêäçëùóç ãéá ôá 25÷ñïíéá ôïõ Óõëëïãïõ Åëðéäáò ôçò êáò Ìáñéáííáò Âáñäéíïãéáííç ðáñïõóéá ôïõ Ðñïåäñïõ ôçò Äçìïêñáôéáò Öùôï/×áñçò Ãêéêáò Óôçí Öùôï ç Íáôáóá Ðáæáéôç - Êáñáìáíëç

Ποιες είναι οι πρώτες φράσεις που σου έρχονται στο μυαλό μόλις σκέφτεσαι πώς θα περιγράψεις τη Νατάσα Παζαΐτη; Σύζυγος πρώην πρωθυπουργού, αφοσιωμένη ογκολόγος, ξανθιά με εντυπωσιακή σιλουέτα, μητέρα δύο παιδιών; Είναι αλήθεια ότι σχεδόν όλα τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και σήμερα. Γιατί σχεδόν; Επειδή η Νατάσα Παζαΐτη δεν είναι πια ξανθιά.

Η χθεσινή εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη στο Ηρώδειο για τη συναυλία: «60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος» επιφύλασσε αυτήν ακριβώς την έκπληξη: Την σύζυγο του Κώστα Καραμανλή κοκκινομάλλα και εξίσου εντυπωσιακή όπως θα δείτε πιο κάτω.

Η Νατάσα Παζαΐτη δεν μας συνηθίζει τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της. Επί πολλά χρόνια η ίδια είχε μακρύ καρέ κούρεμα, το οποίο στη συνέχεια μετέτρεψε σε κοντό και έπειτα σε μια κοντή αντρική coop, ωστόσο δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα τελευταία πολλά χρόνια την ξανθή απόχρωση των μαλλιών της. Τώρα το τόλμησε και το χαμόγελό της προδίδει ότι είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Η φιλόμουση ιατρός παρακολούθησε τη συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος μέσα από τα τραγούδια του διένυσε 60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής πορείας.

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστροφή στο ιατρείο μετά τις διακοπές για τη Νατάσα Παζαΐτη! (pics)

Με φωτογραφία της Παζαΐτη η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον καρκίνο του μαστού

Ντοκουμέντο: Πρώην πρωθυπουργός μετά της συζύγου, στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης