Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στην Μενεγάκη: «Θα με πεις εμένα κακή μάνα εσύ που δε με ξέρεις;»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Ελεονώρα Μελέτη, λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Η Ελένη δε γινόταν να μη σχολιάσει την αλλαγή που έχει φέρει στην ζωή της Ελεονώρας το μωράκι της.

Μάλιστα της ζήτησε να της σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια στα οποία συνήθως απαντά στο instagram. Η παρουσιάστρια μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει και η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε γιατί ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική.

«Τις ύβρεις τις σβήνω. Όποιος βρίζει φεύγει, αλλά να βρίζει με ύβρεις όχι όποιος λέει κάτι αρνητικό. Δε μου αρέσει στο προφίλ μου από κάτω. Και εγώ που χρησιμοποιώ μερικές φορές επιθετικές απαντήσεις στις επιθετικές προκλήσεις, δεν χρησιμοποιώ ύβρεις. Με ρωτάνε γιατί απαντάς, γιατί μου γράφουν…. Σε ένα σχόλιο που θα με χαρακτηρίσει κακή μάνα γιατί έχω βγάλει μια φωτογραφία στην Επίδαυρο, να τιμήσω τον άντρα μου γιατί έχει κάνει την παραγωγή στους Βατράχους, και για να φύγω αυτές τις πέντε ώρες που έχω πάει αυθημερόν, αφήνω πέντε μέρες γάλα, θα με πεις εμένα κακή μάνα εσύ που δε με ξέρεις, και θα με κατηγορήσεις ή θα μου πεις ότι αφήνω γάλα σκόνη στις δέκα νταντάδες που μου κρατάνε τα παιδιά; Για να απαντήσω πρέπει κάποιος να πατήσει κάποιος κάτι ευαίσθητο» απάντησε η παρουσιάστρια.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του Alpha

Ελεονώρα Μελέτη κατά ΣΚΑΪ – Η αγωγή και το ποσό που διεκδικεί! (video)

Τα συγκινητικά λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για τον ερχομό του παιδιού της: «Ο άντρας μου εγώ ζήσαμε ό,τι πιο δυνατό…» (video)