Ο καιρός, σήμερα, 9 Οκτωβρίου

Ο καιρός δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας  με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Σε ορισμένες περιοχές θα παρατηρηθεί συννεφιά ενώ σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις ενώ στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Αναλυτικά:

Αττική: Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: 25 βαθμούς Κελσίου.Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και τη Θράκη: Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησος: Αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά