Πάει στο Open η Μπάγια Αντωνοπούλου;

Οι αποκαλύψεις για τον τσακωμό ανάμεσα στους δύο συνεργάτες είναι ραγδαίες και σίγουρα σοκάρουν! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ελληνικά ΜΜΜ η συμπεριφορά του Γιώργου Παπαδάκη ήταν εκείνη που οδήγησε την νεαρή δημοσιογράφο στο ξέσπασμα καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ξέφυγε!

Ούτε σήμερα εμφανίστηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” παρά το γεγονός ότι έληγε η άδειά της. Αυτό σημαίνει ότι η δημοσιογράφος μένει εκτός εκπομπής κι από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά αναφορικά με τον ΑΝΤ1.
Την ίδια στιγμή, η επίσημη θέση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται σε χρήση της άδειάς της, ενώ η ίδια η δημοσιογράφος αρνείται να απαντήσει σε μηνύματα και τηλέφωνα που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα.
Τις επόμενες ημέρες, η Μπάγια Αντωνοπούλου θα πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση του αν θα επιστρέψει στο «Καλημέρα Ελλάδα». Αν και δημοσιεύματα την θέλουν να έχει δηλώσει ήδη παραίτηση που δεν έγινε βέβαια δεκτή, θα χρειαστεί να συζητήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού για το τι μέλλει γενέσθαι.
Φήμες θέλουν το Open TV, το νέο Epsilon, να προσέγγισε την 29χρονη Μπάγια κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως και να έχει είναι μεγάλο σχολείο να εργάζεσαι δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη και όλο αυτό το μαναφούκι είναι μια επιπλέον διαφήμιση για την ταλαντούχα δημοσιογράφο.

Διαβάστε, επίσης:«Τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου!» – Μοίρασε «εγκεφαλικά» η νέα παίκτρια του My style rocks! (Βίντεο)