Πέντε άντρες και μια γυναίκα διακινούσαν ναρκωτικά σε Κορινθία και Αττική

Σπείρα, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Σπείρα, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συλλαμβάνοντας στους Αγίους Θεοδώρους, στο Λουτράκι και στο Κερατσίνι Αττικής, πέντε άνδρες ηλικίας 31, 30, 27, 20 ετών αντίστοιχα, έναν ανήλικο, καθώς και μία γυναίκα, ηλικίας 20 ετών.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 28χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, για παρόμοια αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης της σπείρας, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, αξιοποιώντας ταυτόχρονα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι τα μέλη της σπείρας διακινούσαν από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων και της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας, καθώς και στην περιοχή του Κερατσινίου Αττικής.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 28χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, για παρόμοια αδικήματα.Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 818 γραμμάρια κάνναβης,19 γραμμάρια κοκαΐνης και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Διαβάστε, επίσης:Πόρισμα-καταπέλτης για τη φωτιά στο Μάτι: Ο κρατικός μηχανισμός αιφνιδιάστηκε, όλες οι ευθύνες