Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz οδεύει προς τον γάμο

Χρειάστηκαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την γνωριμία τους για να αποφασίσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Από τότε χαίρονται την καθημερινότητα που μοιράζονται στο όμορφο σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα.

Ναι εκεί όπως έχει γράψει το youweekly.gr έχει μετακομίσει ο γυμναστής Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει την εξάσκηση για τη δημιουργία οικογένειας αφού πρόσφατα υιοθέτησαν ένα γατάκι που αγαπούν και οι δύο πάρα πολύ.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και τον πρωταθλητή στο Κανόε καγιάκ και προσωπικό γυμναστή Ετεοκλής Παύλου, που ζουν ένα μεγάλο έρωτα και είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε, η τραγουδίστρια και πρωταθλητής στο Κανόε καγιάκ αφέθηκαν στην έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους με πάθος και ταχύτητα!

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ιδιαίτερα γνωστός και δυνατός αθλητής αν και μέχρι πρότινος ελάχιστοι γνωρίζουν την προσωπική ιστορία του και το γεγονός που έχασε το δεξί του πόδι. Εκείνος όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δείχνοντας αξιοσημείωτη δύναμη εκπληρώνει τα όνειρα του κάτι που εκτιμά πολύ στο σύντροφό της.

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι 10 χρόνια, ο Ετεοκλής είναι μικρότερος από την Ελένη Χατζίδου, ο ίδιος απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί και δείχνουν αποφασισμένα κάνουν αυτή τη σχέση να πετύχει. Μάλιστα κοινός τους φίλος τους λέει στην real ότι πολύ πιθανό σύντομα να φάμε κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Πηγή: markos.tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο γάμος της χρονιάς στο κτήμα του Κοντομηνά (Εικόνες)

Κάηκε το πελεκούδι στον γάμο της Κατερίνας Στικούδη (Εικόνες)

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ο τρυφερός χορός του ζευγαριού (Βίντεο)