Στυγερό έγκλημα στον Έβρο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

Οι πρώτες εκτιμήσεις του Ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη που εξέτασε τις τρεις σορούς, αναφέρουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες.

Το έγκλημα έχει προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ., αφού αν οι δράστες δεν είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία, τότε κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου.Το γεγονός ότι δε βρέθηκε επάνω στις τρεις άτυχες γυναίκες, που ήταν παράνομοι μετανάστες, κανένα έγγραφο για την ταυτότητά τους, σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να τα πήραν αυτοί που τις έσφαξαν ώστε να δυσκολέψουν τις έρευνες.

Οι τρεις γυναίκες ίσως και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.Πιθανόν να πρόκειται για μητέρα περίπου 35 χρόνων και τις δυο κόρες της, η μία περίπου 17 με 18 χρόνων και η άλλη 15 ετών, αλλά αυτό θα αποδειχθεί από το τεστ DNA που θα γίνει.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος ο αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες.
Η αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση στοιχείων των θυμάτων και αναζητεί κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Οι σοροί των τριών γυναικών μεταφέρθηκαν για νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατριδικαστή στην Αλεξανδρούπολη, η οποία θα γίνει αύριο ή το αργότερο Παρασκευή.

Διαβάστε, επίσης:Συγκλονίζει η μαρτυρία του πυροσβέστη που έχασε όλη του την οικογένεια στο Μάτι