Συνελήφθησαν 43 άτομα μόνο σε δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο διήμερο συνελήφθησαν 43 άτομα για διάφορα αδικήματα και βεβαιώθηκαν 21 πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα.

Συγκεκριμένα κατά τους ελέγχους αυτούς, το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δέκα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πέντε άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, οκτώ άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, πέντε άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα, δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων, έξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου, δυο άτομα για παράβαση του Νόμου περί όπλων, τρία άτομα για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων. Δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Όπως μεταδίδει το seleo.gr, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 34 και 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας στην περιοχή του Λαγκαδά, καθώς επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν – προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τρεις αλλοδαπούς, που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 21 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εννέα συλλήψεις για τη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται 2 αστυνομικοί

Εντόπισαν μπαλάκι με ηρωίνη στις φυλακές Αλικαρνασσού