«Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά αλλά ήταν παντρεμένος τότε»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για την κόντρα που ξέσπασε με τη Μαρίνα Τσιντικίδου μετά από δηλώσεις της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ενώ εξομολογήθηκε πώς ερωτεύτηκε τον παρουσιαστή.

«Καλά είναι ο Ανδρέας. Κάνει και αυτός τον κύκλο του. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που θα ξαναβγεί στα πράγματα. Μακάρι να επιστρέψει. Γενικώς θα μου άρεσε πολύ να ξαναδώ τον Ανδρέα στην τηλεόραση.

Δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας έκανε ποτέ εκφοβισμό σε κανέναν άνθρωπο. Τώρα, η Μαρίνα μπορεί στο μυαλό της να το έχει έτσι. Εγώ όμως πιστεύω ότι δεν ήταν έτσι και όφειλα να το καταθέσω. Όταν λένε κάτι άδικο για τον Ανδρέα στεναχωριέμαι. Δεν εννοούσα τη Μαρίνα όταν είπα «σκουπίδια». Αν εννοούσα τη Μαρίνα, θα έλεγα «σκουπίδι». Εννοούσα όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται γενικώς, το σκουπιδομάνι του να λέμε και να κουτσομπολεύουμε. Άμα θέλει ας κινηθεί νομικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν. Εγώ κατέθεσα την άποψη μου σαν άνθρωπος του Ανδρέα που ήξερε εκείνη την περίοδο ακριβώς τι γίνεται.

Δεν το έχω με τους γάμους. Άμα συζείς με έναν άνθρωπο είναι σαν να είσαι παντρεμένη. Με τον Ανδρέα συζήσαμε 10 υπέροχα χρόνια. Και βέβαια πλακωνόμασταν και αγαπιόμασταν και πολύ γέλιο είχαμε πάντα. Είναι ιστορία τρελή. Ήμουν πολύ πιτσιρίκι, ήμουν στα 18-19 όταν τον πρωτογνώρισα και τον είχα ερωτευτεί με το που τον είδα. Λέω τι όμορφος. Αλλά ήταν παντρεμένος ο Ανδρέας τότε, δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Ύστερα από χρόνια όμως ξαναβρεθήκαμε στο «Αχ Μαρία», ήταν με την κοπελιά του την τότε που την χάσαμε λόγω υγείας. Ένα υπέροχο πλάσμα. Ήμασταν πολύ φίλοι και πέρασε όλο του πένθος κοντά μου. Αυτό μας έφερε κοντά και έτσι…», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Ooh la la.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη συναυλία του αδερφού του… (Εικόνες)