Φόνος Λαγούδη: ποινική δίωξη στο γιατρό, πρώην σύντροφό της

Ο γιατρός κατηγορείται ότι έβαλε άτομο ή άτομα να σκοτώσουν την άτυχη μητέρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Ο Εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε την ποινική δίωξη στον γιατρό πρώην σύντροφό της 44χρονης.
Κατηγορείται ότι είναι ο ηθικός αυτουργός και ότι σχεδίασε τη δολοφονία της. Βάσει των καταθέσεων, προκύπτει και ένα άλλο ζητούμενο. Ο ηθικός αυτουργός στις 6 Ιανουαρίου δε βρισκόταν στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά στο νομό Ηλείας, κάτι που πιστοποίησαν οι αρχές και από τις κάμερες ασφαλείας στην εθνική οδό.

Το σχέδιο της δολοφονίας της δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, υποστηρίζει η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτζη και την έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας.

Άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος την κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητό για να μην μπορεί να βγει. Γι’ αυτό και βρέθηκαν και πελματικά αποτυπώματα από την μπότα της Ειρήνης Λαγούδη στον ουρανό και στο πίσω τζαμι του αυτοκίνητου. Η γυναίκα πάλευε να σωθεί.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα βοηθήσει στο να συνδεθούν από την ανακρίτρια ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.

Καλά πληροφορημένες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο, τις επόμενες μέρες. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι συγγενείς της 44χρονης περιμένουν να λάμψει η αλήθεια.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών που διεξάγουν την έρευνα, με τα νέα πια δεδομένα, είναι κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις – 9 τον αριθμό – που έκανε η Λαγούδη προς έναν συγκεκριμένο άνθρωπο μέσα σε 2 ώρες, χωρίς να λάβει καμία απάντηση.

Η ανακρίτρια θα καλέσει για κατάθεση τον ηθικό αυτουργό. Αν δεν πάει θα εκδοθεί ένταλμα. Οι εξελίξεις σ’ αυτή την ιστορία αναμένονται ραγδαίες.

Διαβάστε, επίσης:Χατζηιωάννου: Έρχονται στην Αθήνα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»