Απίστευτοι εκβιασμοί απατεώνα που το έπαιζε συνεργάτης της Κουτσελίνη

Σε μια απίστευτη περιπέτεια έμπλεξε εν αγνοία της η Ζήνα Κουτσελίνη, το όνομα της οποίας χρησιμοποιούσε ένας 45χρονος δημόσιος υπάλληλος για να εκβιάζει ιερόδουλες προκειμένου να τους αποσπά χρηματικά ποσά αλλά και να έχει… δωρεάν πρόσβαση στις ερωτικές υπηρεσίες τους!

Οπως αποκαλύφθηκε, ο άνδρας, που συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πήγαινε σε οίκους ανοχής όπου υποδυόταν τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απειλούσε τις εργαζόμενες ότι θα έβγαζε τα προσωπικά δεδομένα τους στη φόρα εάν δεν υπέκυπταν στις οικονομικές αλλά και τις σεξουαλικές απαιτήσεις του!

Μάλιστα, για να πείσει τις ιερόδουλες φέρεται ότι χρησιμοποιούσε και φωτογραφίες που είχε με τη γνωστή παρουσιάστρια, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στο κοινό της εκπομπής της! Μιλώντας στην «Espresso» η Ζήνα Κουτσελίνη περιέγραψε το σοκ που υπέστη όταν ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής Γιώργος Σόμπολος την ενημέρωσε για τη δράση του 45χρονου.

Οι… selfies

«Επεσα από τα σύννεφα! Ηρθε ο Γιώργος και μου είπε ότι “υπάρχει ένας τύπος που χρησιμοποιεί το όνομά σου για να κάνει αυτή τη δουλειά”! Ψάχνοντας να δούμε ποιος ήταν, τελικά διαπιστώσαμε από τα στοιχεία του ότι είχε έρθει στο παρελθόν στις εκπομπές ως κοινό» εξήγησε η παρουσιάστρια. «Κάποια από τις φορές που είχε έρθει είχε τραβήξει selfie μαζί μου, αλλά και κάποια βίντεο από την εκπομπή! Είναι τρομακτικό αυτό που συνέβη!» πρόσθεσε. Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος εν αγνοία της το όνομά της και την εκπομπή, και μάλιστα με τέτοιον σκοπό, είναι τραγικό. Ωστόσο, η λαμπερή παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι δεν έχει πρόθεση να κινηθεί νομικά εναντίον του. «Δεν θα μπω σε τέτοιες διαδικασίες, καθώς έχει ήδη επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη και ο άνδρας αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή» εξήγησε.

Ο θρασύτατος δημόσιος υπάλληλος φέρεται ότι ζητούσε 50 ευρώ από ιερόδουλες για να μη βγάλει τα προσωπικά δεδομένα τους στη δημοσιότητα και, σε άλλες περιπτώσεις, το ποσό των 20 ευρώ για να γράψει καλή κριτική σε ροζ ιστοσελίδες όπου δήθεν εργαζόταν, ώστε να αποκτήσουν περισσότερη πελατεία! Αν εκείνες δεν ενέδιδαν στον εκβιασμό, τότε φέρεται ότι χρησιμοποιούσε το όνομα εν ενεργεία εισαγγελικού λειτουργού και καλούσε την Αστυνομία λέγοντας ότι «στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής υπάρχουν ανήλικες!». Τη δράση του, που φέρεται ότι συνεχιζόταν επί χρόνια, περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μία από τις ιερόδουλες που είχε πέσει θύμα του εκβιασμού του.

Λογομαχία

«Το 2014 ερχόταν σε όλες τις βάρδιες για να δει ποια κοπέλα δουλεύει, για να κάνει ενημερώσεις στα sites που ανέφερε ότι εργαζόταν. Ο ίδιος μού είχε πει ότι είναι δημοσιογράφος σε γνωστό κανάλι, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Οταν σχόλασα, είδα ότι με παρακολουθούσε. Είχαμε μια λογομαχία και μου είπε ότι θα βγάλει στη φόρα τα προσωπικά μου δεδομένα, ότι με είχε παρακολουθήσει και είχε δει πού έμενα. Είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά… Δεν τον πίστευα, γιατί παρακολουθώ τη Ζήνα και είχα δει ότι ήταν από τη πλευρά του κοινού και όχι δημοσιογράφος. Επειδή δεν του δίναμε χρήματα, όταν τηλεφωνούσε στην Αστυνομία για καταγγελία παρουσιαζόταν σαν εισαγγελέας!» ανέφερε η κοπέλα.

Ο 45χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, εφάρμοζε επί σειρά ετών την ίδια πρακτική αποκομίζοντας χρήματα αλλά και δωρεάν υπηρεσίες από τα νεαρά κορίτσια.

Μάλιστα, στο κινητό του εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά και φωτογραφίες που τραβούσε από ανυποψίαστες κοπέλες μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Της Ντέμη Ντάβαρη.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη ο απατεώνας που εξαπάτησε το Λευτέρη Πανταζή αποσπώντας 60.000€

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που ζητούσε σεξουαλικά και οικονομικά ανταλλάγματα