Απαστράπτουσα η Xριστίνα Μπόμπα στο πάρτι των κουμπάρων τους!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έκλεψε την παράσταση στο πάρτι γενεθλίων του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου

Κινούμενη «βόμβα» ήταν η Xριστίνα Μπόμπα στο πάρτι γενεθλίων των κουμπάρων της!

Η κυρία Τανιμανίδη -μετά του συζύγου της Σάκη, βεβαίως- ήταν η ψυχή της εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Φορώντας ένα μεταλλιζέ φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στον μηρό, η νιόπαντρη Χριστίνα, σύμφωνα με την espresso κατέπληξε τα πλήθη.

Λίγες ώρες μετά, και ενώ το κέφι είχε απογειωθεί, η Xριστίνα Μπόμπα πήρε την Αθηνά Οικονομάκου -που επίσης ήταν καλεσμένη στο πάρτι-, αφέθηκαν στη μουσική και λικνίστηκαν ρυθμικά, με αποτέλεσμα να κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω τους και όχι άδικα. Μάλιστα, το βίντεο από τον σέξι χορό τους το ανέβασε η ηθοποιός στο διαδίκτυο και έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ!

Όσο για την εορτάζουσα;

Εκείνη απαθανατίστηκε με κοκτέιλ φόρεμα και.. σνίκερς, προκειμένου να νιώθει άνετα για να χορεύει ασταμάτητα, όπως και έκανε όλο το βράδυ!

Στο πάρτι που έγινε με θέα την Ακρόπολη, ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους -εκείνης ήταν στις 19 Νοεμβρίου και εκείνου θα είναι στις 30 του μήνα-, σβήνοντας τα κεράκια στην τριών ορόφων τούρτα τους και χορεύοντας έως το πρωί.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα πλάνα από το γάμο του Τανιμανίδη με την Μπόμπα (Εικόνες και βίντεο)

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ο τρυφερός χορός του ζευγαριού (Βίντεο)