Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε η Στέλλα Μπεζαντάκου

Από θαύμα σώθηκε η τραγουδίστρια που, οδηγώντας προς Λαγονήσι, χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε μαντρότοιχο.

«Βγήκα από το αυτοκίνητο και έκανα τον σταυρό μου που ήμουν ζωντανή!» λέει στην «Espresso» η Στέλλα Μπεζαντάκου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου που είχε το περασμένο Σάββατο.

Οπως αναφέρει η ίδια, γύρω στη μία το μεσημέρι βρισκόταν καθ’ οδόν για το κτήμα της στο Λαγονήσι, προκειμένου να ταΐσει τα σκυλιά που ζουν εκεί, όταν σε έναν δρόμο διπλής λωρίδας, κι ενώ είχε προτεραιότητα, κάποιος πετάχτηκε από τα δεξιά και έπεσε πάνω της με τέτοια δύναμη, που την έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν μοιραίο! «Επεσα πάνω σε μια μάντρα που γκρεμίστηκε, ο αερόσακος του αυτοκινήτου μου άνοιξε και κάηκα στο χέρι» περιγράφει σοκαρισμένη ακόμα η Στέλλα. «Ολα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Οταν σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατάφερα να βγω, έκανα τον σταυρό μου που ήμουν ζωντανή. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα» λέει, ξεδιπλώνοντας καρέ καρέ το εφιαλτικό σκηνικό, σαν σε ταινία δράσης.

«Οταν άνοιξα τα μάτια μου, είχαν μαζευτεί από πάνω μου τρία άτομα και μου έριχναν νερό, σε μια προσπάθεια να με συνεφέρουν. Ενα ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα είδε τι έγινε και είναι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, αλλά και μια κοπέλα που μένει λίγο πιο κάτω και άκουσε τον δυνατό θόρυβο του τρακαρίσματος, η οποία έτρεξε να βοηθήσει».

Μόλις η τραγουδίστρια συνήλθε, πήρε τηλέφωνο τον άντρα της και τον πατέρα της και ήρθαν και την πήραν. «Στον δρόμο λιποθύμησα πάλι και με μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας για εξετάσεις. Εχω ένα έγκαυμα τριβής στο χέρι μου, το οποίο προκλήθηκε από το άνοιγμα του αερόσακου» αναφέρει και λέει ότι από την ημέρα του τροχαίου ζει υπό καθεστώς φόβου…

Κρίσεις πανικού

«Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να ηρεμήσω. Εχω υποστεί τρομερό σοκ. Παθαίνω κρίσεις πανικού. Κοιμάμαι το πολύ ένα τρίωρο το εικοσιτετράωρο. Επισκέφτηκα γιατρό, ο οποίος διέγνωσε νευρικό κλονισμό και μου έδωσε τρίμηνη αγωγή. Αν νιώσω καλύτερα, θα τη διακόψω νωρίτερα, αλλά προς το παρόν είμαι σε μεγάλη σύγχυση» εξομολογείται.

Η ξανθιά τραγουδίστρια εξηγεί τι έχει σκοπό να κάνει από δω και πέρα. «Θα κάνω μήνυση. Παραβίασε STOP. Κι όχι μόνο αυτό, υπήρχαν καθρέφτες, επειδή έχει περιορισμένη ορατότητα ο δρόμος, και παρ’ όλα αυτά δεν έλεγξε τίποτα. Αν ήταν από τη δική μου πλευρά, από αριστερά δηλαδή, και με χτυπούσε έτσι, θα με είχε σκοτώσει, δεν το συζητώ. Ευτυχώς που έχω καλό αυτοκίνητο, βαρύ και παρέχει μια ασφάλεια στον δρόμο. Αν οδηγούσα κάποιο μικρό, τι θα είχε συμβεί; Θα με είχε φέρει τούμπες» διαπιστώνει η Στέλλα, που γλίτωσε από… του Χάρου τα δόντια, και καταλήγει: «Θα πάω να ανάψω ένα κεράκι που σώθηκα».

Πηγή: «Espresso»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός

«Χρυσοφόρα» η περιοδεία «On the Run II» για Beyonce και Jay-Z

Η Σίνεντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ – δείτε τί έγραψε στους θαυμαστές της