Γ. Λαγός: Η προπαγάνδα του Πολυτεχνείου γκρεμίζεται – Δεν υπήρξε ποτέ νεκρός εντός του

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατά του “συνταγματικού τόξου”, όπως το αποκάλεσε, για τον μύθο του Πολυτεχνείου, την επιχειρούμενη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε αρχικά στην ομιλία του στην Βουλή, την κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντι στους πυρόπληκτους, αλλά και τους νησιώτες που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, καθώς νομίζουν ότι μπορούν να τους ξεγελάσουν με ένα ξεροκόμματο. Τόνισε επίσης ότι στις πυρόπληκτες περιοχές δεν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα και οι υλοτόμοι δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους.

Επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις ενάντια στον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, καθώς η Ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδος με 98% Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Αναφορικά με τον έλεγχο που ξεκίνησε για το σκάνδαλο του C4i και τους λογαριασμούς του Σημίτη, υπενθύμισε ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή πριν από 1,5 χρόνο είχε ζητήσει στην Εξεταστική για τα εξοπλιστικά την εις βάθος έρευνα μέχρι τους τραπεζικούς λογαριασμούς του “αρχιερέα της διαπλοκής”, όπως τον χαρακτήρισε.

Τέλος, ο Γιάννης Λαγός τόνισε πως ο “μύθος του Πολυτεχνείου” καταρρέει, αρκετά ιδιωτικά σχολεία δεν συμμετέχουν πια σε αυτήν την μεταπολιτευτική προπαγάνδα, επισήμανε το πόρισμα Τσεβά και κάλεσε το “συνταγματικό τόξο” να αναφέρει έστω 2 ονόματα νεκρών εντός του Πολυτεχνείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν. Μιχαλολιάκος: Κάτω τα χέρια από Ελλάδα και Ορθοδοξία! (Βίντεο)

Επέτειος του Πολυτεχνείου: Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερα

Ποιες είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο του Πολυτεχνείου