Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό

Ενδέχεται η υπόθεση να σχετίζεται με τον Ακη Τσοχατζόπουλο ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «από το ρεπορτάζ προκύπτει με βεβαιότητα εμπλοκή “πράσινου” μεγαλοστελέχους.

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.

Οι πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία και διαψεύδονται από την Ελληνική Αστυνομία, ανέφεραν πως τα χρήματα βρέθηκαν σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργηθεί σε διώροφο κτήριο επί της οδού Ζαλοκώστα, το οποίο αν και ακατοίκητο φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.Το τεράστιο ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί. Η Αστυνομία λειτούργησε με μεθοδικότητα και υπομονή εργαζόμενη επί μήνες στη συγκεκριμένη υπόθεση γι’ αυτό κατάφερε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.Ούτε οι ίδιοι πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες κυρίως των 50 ευρώ και συγκεκριμένα της προηγούμενης γενιάς χαρτονομισμάτων.

Τελικά πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα;

Διαβάστε, επίσης:Α. Τσίπρας: Προανήγγειλε χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο και εκλογές τον Οκτώβριο του ’19