Δολοφονία στη Βούλα: Ποιος ήταν ο “βαρόνος” ναρκωτικών; – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Οι εκτελεστές είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα έξω από το σπίτι του.

Το φονικό έγινε λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ μέσα στο σπίτι του ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Το θύμα μόλις είχε βγει από την οικεία του.

Οι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες έχουν προς το παρόν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Βούλα. Οι έρευνες είναι ακόμη στο σκοτάδι και έτσι προσπαθούν κομμάτι, κομμάτι να συνδέσουν το παζλ της “εκτέλεσης” του 46χρονου. Οι έρευνες περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε δραστηριότητα του θύματος από την περίοδο που άρχισαν τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για ναρκωτικά, ως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η έρευνα μάλιστα φαίνεται ότι φτάνει ως τη Μύκονο, η οποία δεν φαίνεται πως ήταν μόνος ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την καλλονή σύζυγό του.Από τις μαρτυρικές καταθέσεις φαίνεται ότι προκύπτει πως οι δράστες της δολοφονίας χρησιμοποίησαν μηχανή. Υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.
Έτσι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν από χθες τη νύχτα να συλλέγουν υλικό από τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την ύποπτη μηχανή και το δρομολόγιο των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία.Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει στον “κόσμο της νύχτας”.

Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας:
Ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Πανόραμα, στη Βούλα – Προσπάθησε να βγει, αλλά οι δράστες φρόντισαν να… τον αποτελειώσουν .Ο εκτελεστής χθες το βράδυ έστησε ενέδρα θανάτου στο θύμα έξω από το σπίτι του, επί της οδού Τροίας 16, στο Πανόραμα Βούλας. Μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, τον πλησίασε από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Προανάκριση για την δολοφονία στην Βούλα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Είχε απασχολήσει για εμπόριο ναρκωτικών στην Αυστραλία-Στην Ελλάδα δραστηριοποιούταν στον χώρο των εταιρειών σεκιούριτι και είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και των ελληνικών Αρχών.

Μέσα από καταθέσεις, της συζύγου η οποία μετέβη αργά χθες το βράδυ στην Ασφάλεια και των ατόμων του στενού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα.

Ποια είναι η σύζυγος:

Τραγική φιγούρα το μοντέλο, μιας και την ώρα που εκτελούσαν τον σύζυγό της, εκείνη έκανε πασαρέλα για τον οίκο μόδας Kathy Heyndels στο City Link.

Μάλιστα, η εν λόγω πασαρέλα ξεκινούσε στις 21.00, ενώ η εκτέλεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα.Πρώην εστεμμένη Playmate η όμορφη με καταγωγή από την Ουκρανία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό, γνωστό με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια και δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του.Με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, το μοντέλο έχει διαγράψει πορεία χρόνων στο modeling μιας και έχει περάσει τόσο από τα καλλιστεία του Ant1 σε ηλικία μόλις 18 ετών, όσο κι από παγκόσμιους διαγωνισμούς: έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Τουρισμός, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο και έχει κερδίσει δύο παγκόσμιους τίτλους (Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003).

Ήταν παντρεμένος με γνωστό μοντέλο από το “My style Rocks ” και πατέρας δύο παιδιών ενώ ήταν επίσης γνωστός στα κοσμικά σαλόνια και την Μύκονο. Βρισκόταν στο “μικροσκόπιο” και των ελληνικών αρχών.

Διαβάστε, επίσης:Οι έμποροι ναρκωτικών,το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και η κραυγή αγωνίας της Συγκλήτου