Εισβολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Οι συνδικαλιστές κατευθύνονται προς το γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, καθώς απαιτούν συνάντησή μαζί της. Διαμαρτύρονται για τα εργατικά δυστυχήματα.

Εισβολή στο υπουργείο Εργασίας έκανε το πρωί της Δευτέρας η ΠΟΕ-ΟΤΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απώλειες συναδέλφων τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, παραμένουν κλειστά όλα τα γκαράζ καθαριότητας των Δήμων της χώρας με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος.Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο «δολοφόνοι» πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή», υπογραμμίζει. «Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου».

Διαβάστε, επίσης:Η κίνηση στους αττικούς δρόμους, σήμερα, 19 Νοεμβρίου