Καινοτομία της ΕΛ.ΑΣ.: Η Αστυνομία θα δέχεται και θα ακούει τους πολίτες (Βίντεο)

Για την καινοτομία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., του αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου μίλησε στην τηλεόραση του Blue Sky και στην εκπομπή “Αστυνομία και Κοινωνία” η Αστυνόμος Β΄ Ιωάννα Ροτζιώκου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, το απόγευμα της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου.

Η κ. Ροτζιώκου μιλώντας στην Σοφία Μίντζια έκανε λόγο για μια πρωτοποριακή δράση και καινοτομία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το Αύγουστο που μας πέρασε. Έτσι οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν στο αρχηγείο της Αστυνομίας κάθε τελευταία Πέμπτη του μηνός και ώρες από τις 14:00 ως τις 22:00 και να θέτουν το αίτημα τους υπόψιν μιας 5μελούς επιτροπής, η οποία αποτελείται από 5 προϊσταμένους των 5 κλάδων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κ. Ροτζιώκου έκανε επίσης εκτενής αναφορά για το σχέδιο “Περσέας” της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την 15η Οκτωβρίου και πρόκειται για περιπολίες αστυνομικών σε κάθε σημείο της χώρας.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στην τηλεόραση του Blue Sky και στην εκπομπή Αστυνομία και Κοινωνία”:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στην ΕΛ.ΑΣ.: ΕΔΕ για την επίθεση αντιεξουσιαστών εναντίον αστυνομικών στο Πρωτοδικείο

«Πλακώθηκαν» Παπακώστα-Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην Αστυνομία – Απειλήθηκε παραίτηση

«Η Αστυνομία χαϊδεύει τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και διώκει του νέους που αγωνίζονται για τη Μακεδονία»