Λύγισε η Βικτώρια Καρύδα στο τελευταίο αντίο του άντρα της Γιάννη Μακρή

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην παραλιακή και τη Μύκονο.

Το τελευταίο αντίο στο Γιάννη Μακρή, τον 46χρονο επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης λένε η οικογένεια και οι φίλοι του.
Συντετριμμένη έφτασε στην εκκλησία μαζί με τα παιδιά της η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο-παίχτρια του My Style Rocks που έμαθε για τη δολοφονία του συζύγου της ενώ βρισκόταν στην πασαρέλα.

Όταν, μάλιστα, έφτασε στα τελευταία σκαλιά πριν την είσοδο της εκκλησίας η Βικτώρια Καρύδα έδειξε να κλονίζεται με κάποιον εκ των στενών φίλων της οικογένειας να σπεύδει να τη στηρίξει.
Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ενώ η σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.

Η οικογένεια, ωστόσο, είχε μπλεξίματα και με υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία. Το 2011 ο πατέρας του Γιάννη Μακρή, Στέλιος, είχε κατηγορηθεί για κατοχή 50 κιλών μεθαμφεταμίνης, αν και οι κατηγορίες εναντίον του ανατράπηκαν όταν ο έτερος γιος του, Αλέξης, παραδέχθηκε πως ο ίδιος είχε παρακινήσει τον πατέρα του να μεταφέρει τα ναρκωτικά, θεωρώντας ότι δεν θα κινούσαν υποψίες.

Και ο ίδιος ο 46χρονος όμως είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για ναρκωτικά στο παρελθόν, καθώς το 2005 είχε φυλακιστεί για δύο χρόνια και τρεις μήνες για διακίνηση.

Το 2013, δικαστήριο του Σίδνεϊ είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Μακρή, καθώς δεν είχε εμφανιστεί προκειμένου να απαγγελθεί η ποινή του οδήγηση χωρίς άδεια.

Η «βεντέτα» με τους Ιμπραχίμ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αυστραλιανής ομογενειακής εφημερίδας neoskosmos.com, ο Μακρής ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street του Σίδνεϊ όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ.

Οι δρόμοι των δύο οικογενειών χώρισαν το 2007 μετά τη χρεοκοπία του κλαμπ, ενώ δυο χρόνια αργότερα ο Μακρής κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην απόπειρα δολοφονίας του Ιμπραχίμ.

Ο Φάντι Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων οι πέντε βρήκαν το θύμα. Το 2012 ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο ελληνοαυστραλό για να πάρουν εκδίκηση αλλά αθωώθηκαν.

Η Daily Telegraph της Αυστραλίας με τη σειρά της εστίασε στο 2010 και τον καυγά που ξέσπασε στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.

Διαβάστε, επίσης:Πώς συνδέεται ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου των Jumbo και η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου