Μένιος Φουρθιώτης: Τι απαντά στο Open, για τα «Αποκαλυπτικά LIVE»

Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης .

Ο παρουσιαστής έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του καναλιού και η συνεργασία διεκόπη και ανακοινώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι και η οποία ανέφερε ότι «παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μένιος Φουρθιώτης τηρεί σιγήν ιχθύος.

Βέβαια υπάρχουν ανακοινώσεις τόσο του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σοφού, όσο και της ιδιοκτήτριας εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά LIVE».

Στην ανακοινωσή του ο κ. Σοφός αναφέρει: «Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα. Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

Από την πλευρά της η εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων τονίζει τα εξής: «Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»

Διαβάστε, επίσης:Ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Open – τέλος τα «Αποκαλυπτικά»