Οι εκλογές θα είναι λύτρωση και αρχή ανάτασης, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η συνταγή της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και εισφορές, λογικά πλεονάσματα και περισσότερες επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις και νέες δουλειές .

Σε σημερινή του συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και διαβεβαιώνει ότι ακόμη κι αν είναι αυτοδύναμος την επομένη των εκλογών θα αναζητήσει συνεργασία με άλλα κόμματα.Ζητά άμεσα εκλογές και υποστηρίζει ότι αν ο κ. Καμμένος αποχωρήσει από τη δικομματική κυβέρνηση -λόγω της αντίθεσής του στη συμφωνία των Πρεσπών-, δε θα υφίσταται πλέον καμία πολιτική νομιμοποίηση για τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει να κυβερνά, οφείλει αμέσως είτε να ζητήσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης είτε να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση.Αναφέρεται στη δική του οικονομική πρόταση λέγοντας: «Η δική μας συνταγή προβλέπει λιγότερους φόρους και εισφορές, λογικά πλεονάσματα και περισσότερες επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις και νέες δουλειές θα δημιουργήσει θετικό κλίμα που θα φέρει ανάπτυξη της τάξης του 4% και δεκάδες δισ. νέων κεφαλαίων». Δηλώνει ότι «δεν θα υποσχεθώ τίποτε που δεν μπορώ να πράξω» και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «σε τέσσερα χρόνια από τώρα η Ελλάδα θα πατάει γερά στα πόδια της», αν και όπως λέει: «Γνωρίζω ότι δε θα βρούμε μόνο καμένη αλλά και ναρκοθετημένη γη».

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών, αρχής γενομένης από τα νέα πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στην Βουλή.

Διαβάστε, επίσης: Κικίλιας: «Στις εκλογές ο λαός θα αποδοκιμάσει τον κ. Τσίπρα»