Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πάλι μαζί;

Το ταξίδι τους στην Ιταλία είναι η επίσημη επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι είναι πάλι μαζί!

Μπορεί ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να μην έχουν παραδεχτεί σε συνεντεύξεις τους την επανασύνδεσή τους, όμως αυτή είναι γεγονός και αυτό είναι υπέροχο!

Το όμορφο ζευγάρι -από τα πιο όμορφα της showbiz– ταξίδεψε έως τη βροχερή Ρώμη και, παρότι δεν φωτογραφήθηκε μαζί, γέμισε τα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα γραφικά σοκάκια και τις όμορφες στιγμές του εκεί.

Μόνο ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του να κάνει τον περίπατό του στα πλακόστρωτα δρομάκια της αιώνιας πόλης και απόλαυσε τη μοναδική θέα του Αγίου Πέτρου από τις όχθες του Τίβερη… Η σύντροφός του, από την άλλη, προτίμησε να ανεβάσει τοπία.

Πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Βλάχος, μιλώντας σε κυπριακό έντυπο, έκανε πολλές γυναίκες να ζηλέψουν για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη σύντροφό του: «Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες όπου ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους “Βατράχους” το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά» είπε, κάνοντας σαφές ότι ανάμεσά τους υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ό,τι συνέβη μεταξύ τους στο παρελθόν ανήκει στο… παρελθόν!

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Η αλήθεια για τη σχέση τους (video)

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τέλος με το σύντροφό της Πάνο Βλάχο και η νέα της ζωή

Το ντεμπούτο της κουκλάρας Ιωάννας Τριανταφυλλίδου σε αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά (video)