Παλαβά πράγματα! Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι νιώθει ευγνώμων για τον εαυτό του

«Αυτή η χώρα είναι πολύ πιο δυνατή τώρα απ’ ό,τι ήταν όταν ανέλαβα και δεν θα το πιστεύετε όταν το δείτε».

Ημέρα των Ευχαριστιών χθες στις ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει πως αν για κάτι είναι ευγνώμων σε αυτή τη ζωή, είναι πως υπάρχει!

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η οικογένειά του πέρασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Μαρ ο Λάγο της Φλόριντα. Ο Αμερικανός πρόεδρος, λόγω της ημέρας, τηλεφώνησε σε Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στο εξωτερικόν. Και τότε, αποθέωσε τον εαυτό του!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο το αυτονόητο (λόγω της ημέρας): για ποιο πράγμα είναι ευγνώμων. «Για τη σπουδαία οικογένειά μου» είπε στην αρχή. Αλλά μετά, ήρθε η στιγμή για την αυτο-αποθέωση. «Έκανα τεράστια διαφορά στη χώρα», είπε.
Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. «Αυτή η χώρα είναι πολύ πιο δυνατή τώρα απ’ ό,τι ήταν όταν ανέλαβα και δεν θα το πιστεύετε όταν το δείτε», πρόσθεσε ο μετριοπαθής κύριος Ντόναλντ Τραμπ! Συνεχίζοντας την αυτοαποθέωση, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα για το Στρατό από εκείνον.

«Πιστεύω θα παρηγορηθείτε γνωρίζοντας πως όλες οι αμερικανικές οικογένειες που έχετε στις καρδιές σας, τα πάνε τόσο καλά. Το Έθνος πάει καλά οικονομικά, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο» είπε ο Τραμπ μιλώντας σε αξιωματικούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί πως στα άμεσα σχέδιά του είναι και μια επίσκεψη στις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Θα είναι η πρώτη που θα κάνει για να δει στρατιώτες των ΗΠΑ ανεπτυγμένους σε εμπόλεμη από τον Ιανουάριο του 2017 όταν ανέλαβε την προεδρία.

Διαβάστε, επίσης: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο, στην Αλαμπάμα