Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλει ο Γιάννος Παπαντωνίου

«Θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου» αναφέρει ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή την αποστολή της δικογραφίας για την ανάθεση του συστήματος “C4i” στη Βουλή, μετά την κατάθεση μάρτυρα στον ανακριτή της υπόθεσης.

Στην δήλωση του ο πρώην υπουργός, αμφισβητεί ειρωνευόμενος την αυτόβουλη εμφάνιση του μάρτυρα στον ανακριτή και εντάσσει την όλη υπόθεση στην «εφαρμογή του Δόγματος Πολάκη».

Η δήλωση του κ. Παπαντωνίου έχει ως εξής:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του “Δόγματος Πολάκη” κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε “αυτοβούλως” γιατί “ξαφνικά” θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο – αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι “φτάνει πια”. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένοχος ο Γιάννος Παπαντωνίου: Οδηγείται στην φυλακή μαζί με την σύζυγο του

Παπαντωνίου: Θα εμπλακούν ισχυρά ονόματα αν καταθέσει το «βαθύ λαρύγγι»

Παπαντωνίου: Η πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση προφυλάκισης [vid]