Συνασπισμό με Καρατζαφέρη, Βελόπουλο, Κρανιδιώτη ανακοίνωσε ο Δ. Καμμένος

Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», δήλωσε ο κ. Δ. Καμμένος.

Kομματική συμμαχία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμμένος, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
«Δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη».
Μεγάλος συνασπισμός:
Δ. Καμμένος, Γ. Καρατζαφέρης, Κ. Βελόπουλος, Φ. Κρανιδιώτης μαζί στις εκλογές;

«Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η «δεξιά», διότι στο τέλος όλοι νόμιζαν ότι είναι κάτι κακό.

Δεν είναι κάτι κακό και ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο.

Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος , όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», δήλωσε ο κ. Δ. Καμμένος.

Διαβάστε, επίσης:

Σιγή ιχθύος από το υπουργείου Άμυνας για το χάρτη που υπάρχει στην ιστοσελίδα του και ο οποίος εµφανίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»