Τι λέει η Γιάννα Αγγελοπούλου για την υποψηφιότητά της στο Δήμο Αθηναίων

"Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου για το δήμο Αθηναίων τονίζοντας στην δήλωσή της: «Έκπληκτη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες συζήτηση για τον Δήμο Αθηναίων, η οποία με εμπλέκει. Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας».

Ως… καλάθι εκτός χρόνου εκλαμβάνεται η πληροφορία πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων.

Ο διεθνής μπασκετμπολίτσας βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από δημοσίευμα του «Βηματοδότη» ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κατεβάσει στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 ένα «πρόσωπο – έκπληξη που δεν ξέρει να χάνει».

Η ορολογία που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι προσανατολίζεται σε πρόσωπο από το χώρο του αθλητισμού και εν συνεχεία στο προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Η διάψευση όμως από την πλευρά του αθλητή ξεκαθαρίζει μεν το τοπίο ως προς τη δική του υποψηφιότητα, συνεχίζει όμως να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον εκλεκτό ή την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα για την Αθήνα. Ο ίδιος πάντως με δήλωσή του στην ιστοσελίδα Newbomb.gr διαψεύδει τα σενάρια λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση με κανέναν».

Διαβάστε, επίσης:Αντώνης Πανούτσος: «Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ»