«3 στα 3» και πανηγυρική πρωτιά για την εθνική Νέων

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε η εθνική νέων τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα επικράτησε 3-0 της οικοδέσποινας Βουλγαρίας στην πόλη Σλίβεν, έκανε το «3 στα 3» και φυσικά προκρίθηκε στην elite round ως πρώτη του 13ου ομίλου. Το τελευταίο ματς δεν είχε βαθμολογική σημασία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που παραταύτα κατάφερε να πάρει τη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γαϊτανίδη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 56΄ και σημείωσε χατ-τρικ, με γκολ στο 65΄, στο 69΄ και στο 83΄ με πέναλτι. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτό άφησε τη Βουλγαρία εκτός συνέχειας, καθώς την ίδια ώρα η Ρουμανία συνέτριψε 8-0 το Γιβραλτάρ και πήρε την προνομιούχο δεύτερη θέση, χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Νταμιάνοφ, Άρσοφ, Τ. Ντιμιτρόφ, Άντοφ, Μίντσεφ, Μπορούκοφ, Γιάνκοφ, Ντόμπρεφ (74΄ Ντόμπρεφ), Μιλόσεφ (74΄ Λίτσεφ), Μπορίσοφ, Μίτκοφ (89΄ Στογιάνοφ)

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσαούσης (88΄ Λιάβας), Μελιόπουλος, Νεοφυτίδης (88΄ Κουτσουπιάς), Μπότος (71΄ Τζήμας), Εμμανουηλίδης, Δούμτσης (56΄ Γαϊτανίδης), Ιωαννίδης (88΄ Βοϊλης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο βοηθός διαιτητής του Ελλάδα-Εσθονία υπέστη εγκεφαλικό!

Τέλος ο Σκίμπε από την Εθνική! Προπονητής αναλαμβάνει ο Άγ. Αναστασιάδης