Γιώργος Καρκάς: Ζητά την αποφυλάκισή του για την υπόθεση με τον ταξιτζή

Ο συνήγορος του οδηγού ταξί κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του

69

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, που είναι προσωρινά κρατούμενος μετά την κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος οδηγού ταξί, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και δίνει μια νέα δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Ο 29χρονος ηθοποιός που δηλώνει αθώος, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση. Επικαλείται πλέον στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά, ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Άλσος Βοτανικού.

«Είχα προβεί σε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, αποτέλεσμα της οποία ήταν η λιποθυμία μου εντός του ταξί. Ο οδηγός όχι μόνο ήταν σε πλήρη εγρήγορση πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν τον είχα φαρμακευτικά αδρανήσει ώστε να γίνει σεξουαλικό υποχείριό μου, αλλά αφού έκανε ό,τι έκανε εξαφανισθείς στο αλσύλλιο, όταν επέστρεψε και με βρήκε λιπόθυμο στο ταξί του, κινήθηκε προς το νοσοκομείο φοβούμενος, μετά τις έκνομες ενέργειές του, ότι θα κατηγορείτο για πιθανή επιδείνωση της υγείας μου και κατασκεύασε το οικοδόμημα του δήθεν βιασμού του από μένα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός,

Διαβάστε, επίσης:

100 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι – Υπέκυψε 73χρονος εγκαυματίας