Ανήλικος σε αναπηρικό αμαξίδιο περίμενε επί 45 λεπτά σε μπλοκαρισμένη διάβαση

Πρωταγωνιστές σε ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι η Αθήνα μόνο φιλόξενη πόλη δεν είναι για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα έγιναν άθελά τους ένας πατέρας κι ο ανήλικος γιος του που μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο

Το πιο θλιβερό είναι το γεγονός ότι η παρακάτω ιστορία αποτελεί μόνο μία από τις εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστές σε ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι η Αθήνα μόνο φιλόξενη πόλη δεν είναι για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα έγιναν άθελά τους ένας πατέρας κι ο ανήλικος γιος του που μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια βόλτας τους στην περιοχή της Γλυφάδας έγιναν μάρτυρες και «θύματα» της αναισθησίας των συμπολιτών τους και μάλιστα εις διπλούν.

Αρχικά, ο οδηγός ενός οχήματος επιθυμούσε να παρκάρει σε θέση με σήμανση για ΑΜΕΑ, ενώ στο δεύτερο και πιο εξοργιστικό συμβάν αναγκάστηκαν να περιμένουν επί 45 ολόκληρα λεπτά μέχρι ο οδηγός κι οι επιβάτες ενός άλλου οχήματος που είχε μπλοκάρει μία διάβαση αναπήρων να «φιλοτιμηθούν» να μετακινήσουν το όχημα για να περάσει το παιδί με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Διαβάστε, επίσης:Τρομακτικό τροχαίο με δύο νεκρούς και τραυματίες στην Κυπαρισσία (Εικόνες)