Αυτή είναι η 27χρονη «εστεμμένη» που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. σε ροζ ραντεβού (Εικόνες)

Όλα έγιναν την Τετάρτη το βράδυ στη Λάρισα, όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ροζ ραντεβού με την 27χρονη έναντι 500 ευρώ.

Αν και η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη αφού πέρασε δυο βράδια στο κρατητήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο Εισαγγελέας έχει σχηματίσει δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και έχει οριστεί δικάσιμος. Μαζί με την 27χρονη, συνελήφθη και μια 44χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Το χρονικό της σύλληψης

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας κλείνει ροζ ραντεβού μέσω της 44χρονης για την 27χρονη έναντι του ποσού των 500 ευρώ. Η συνάντηση είχε καθοριστεί σε συγκεκριμένο σημείο της Λάρισας. Ο αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, πήγε στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, όπου πράγματι εμφανίστηκε η 27χρονη που δηλώνει μοντέλο, συμμετείχε πρόσφατα σε reality του Ant1 και έχει σπουδάσει γεωπόνος. Μαζί της ήταν και η 44χρονη που έκανε την «επαφή». Ο αστυνομικός δίνει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό και κατόπιν δηλώνει την ιδιότητά του. Άντρες της Ασφάλειας ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες και τις συνέλαβαν.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη το βράδυ συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 44χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας. Οι άντρες κατέσχεσαν το ποσό καθώς και το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης προαγωγού που σύμφωνα με πηγές έχει μεγάλη ατζέντα από επιχειρηματίες και όχι μόνο…

Ποια είναι η 27χρονη;

Η 27χρονη Α.Π. (το χαιδευτικό της ξεκινάει από Ν.) είναι Θεσσαλονικιά έχει σπουδάσει γεωπόνος. Έχει ύψος 1.83μ. και ομολογουμένως είναι μια όμορφη γυναίκα. Την ομορφιά της την έχει ενισχύσει με αισθητικές παρεμβάσεις που την κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Στα προσωπικά της προφίλ στο instagram και το facebook αρέσκεται να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των αντρών (ενίοτε και γυναικών). Κάποιοι αντιδρούν όπως χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη που έβαλε πρόσφατα το πιο κάτω σχόλιο:

Το 2014 αναδείχθηκε νικήτρια για πρώτη φορά σε καλλιστεία της Β. Ελλάδας, ενώ το 2016 αναδείχθηκε τρίτη σε άλλο διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Αθήνς. Την περασμένη άνοιξη συμμετείχε σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα reality show της ελληνικής τηλεόρασης που παρουσίασε ο Ant1. Κατάφερε από την πρώτη στιγμή να προκαλέσει με την εμφάνισή της. Μετά το reality οι «μετοχές» της ανέβηκαν στην εγχώρια showbiz και άρπαξε την ευκαιρία να κάνει την καλή βγάζοντας εύκολα χρήματα, αφού το κασέ της λόγω της εμφάνισής της στην τηλεόραση ανέβηκε κατακόρυφα. Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι οι συνοδοί πολυτελείας που είναι «ανώνυμες» μετά βίας ξεπερνούν τα 250 ευρώ για κάθε συνάντηση. «Γάτα» όμως αποδείχθηκε και η 44χρονη που έκανε το «μανατζάρισμα» της, ενώ γίνονται έρευνες για το αν έχει ξαναπασχολήσει τις Αρχές ως μαστροπός.

Την ημέρα της σύλληψης και πριν το ραντεβού, η 27χρονη ντύθηκε Αϊβασιλίτσα και ανέβασε αυτή τη φωτό στον προσωπικό της λογαριασμό:

Δείτε φωτογραφίες της από παλαιότερες δημοσιεύσεις:

Πηγή: tromaktiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστές μηχανές του σεξ: Δεν έβγαιναν για μερόνυχτα από τα «ροζ» ξενοδοχεία

«Βόμβα» Βερύκιου για Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες»! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις από την «βόμβα» Βερύκιου για την βίζιτα παρουσιάστριας στο Ντουμπάι

Ο Βερύκιος ξαναχτύπησε τις καμπάνες για τις παρουσιάστριες με τα «ισχυρά συμβόλαια» (video)