Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Ο κ. Μαρινάκης εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας το Μαξίμου ότι βρίσκεται σε πανικό

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, όπου δείχνει σε φωτογραφία τον Βαγγέλη Μαρινάκη αγκαλιά με το Μανώλη Πετσίτη, δίνει ο ιδιοκτήτης τoυ Ολυμπιακού της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη
«Κάθε άλλο παρά άξιο σοβαρής απαντήσεως είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών. Παρόλα αυτά επειδή αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας έχω να πω τα εξής: Το συγκεκριμένο… άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα, ούτε συνεργάστηκα μαζί του, ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το δημόσιο ή χρωστούν σ’ αυτό. Ούτε βέβαια είχαμε μαζί δουλειές με offshore εταιρείες στην Κύπρο, τον Παναμά και τη Βενεζουέλα.

Στις 24 Ιουνίου του 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA Πάνος Παπαδόπουλος έφερε μαζί του ένα άγνωστο σε εμένα πρόσωπο τον Μανώλη Πετσίτη. Ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά. Το σημερινό παραμύθι δεν έχει δράκο.

Αντιλαμβάνομαι όμως τον πανικό του Μαξίμου και των φίλων του. Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα από την δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της.

Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους».

Διαβάστε, επίσης:Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα: «Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη»